VALLILAN APTEEKIN KANTA-ASIAKKUUS

Nyt kannattaa keskittää ostot Vallilan apteekkiin, koska tarjoamme asiakkaillemme kanta-asiakkuutta, joka antaa monia etuja ja helpottaa asiointia apteekissa.

Kanta-asiakkaana saat portaittain kasvavan alennuksen kaikista normaalihintaisista vapaankaupantuotteista. Kalenterivuosittain ostokertymää kartuttavat kaikki itsehoitolääkkeet ja vapaankaupan tuotteet sekä lemmikki- ja eläintuotteet. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat kartuttaa yhteistä ostokertymää, joten koko perhe kannattaa rekisteröidä kanta-asiakkaaksi. Ostohyvitys kaikista ostoista annetaan alennuksena vapaankaupantuotteista seuraavan taulukon mukaan:

Ostoskertymä
Alennus
50 euroa
2 %
300 euroa 3 %
500 euroa 5 %

Liittyminen on maksutonta ja helppoa. Apteekissa tallennamme henkilötietosi tiedostoomme ja ostokertymän seuraaminen alkaa välittömästi. Apteekissa asioidessasi Kelakorttisi toimii kanta-asiakaskorttina. Se kannattaa aina näyttää kassalla, myös ostettaessa itsehoitolääkkeitä ja vapaankaupantuotteita.

Kanta-asiakkaana saat myös nopeampaa palvelua reseptintoimituksessa, koska tietosi ovat jo tallennettuina rekisteriimme.

Apteekissamme asioidessasi ostosi tallentuvat rekisteriimme ja reseptilääkkeiden omavastuukertymääsi voidaan seurata.

Uusimme kanta-asiakkaiden sähköiset reseptit maksutta.

Apteekissa on käytössä reseptinsyöttöön liitetty yhteisvaikutusohjelma, jolla voimme veloituksetta tarkistaa juuri haettavana olevien lääkkeiden tai jo aikaisemmin haettujen lääkkeiden mahdolliset haitalliset yhteisvaikutukset.

Voi liittyä liittyä kanta-asiakkaaksi tällä lomakkeella.

 


Palvelemme

ma-pe 8.30-19

la 10-16

Osoite

Mäkelänkatu 29

00550 HELSINKI

Puhelinnumerot
(09) 753 1878

(09) 424 121 52